Instant Boarding

A SMALLthings Hungary Kft egy új online szerződéskötési felület, vállalkozás értékelési rendszer (scoring) és ügyfélazonosítási felület fejlesztését valósítja meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból támogatott program keretében. A társaságunk a projekt megvalósítására elnyert 17,3 millió forintos vissza nem térítendő támogatást.

A SMALLthings Hungary Kft. 2017 óta végez teljeskörű rendszertervezési és szoftverfejlesztési szolgáltatásokat többnyire külföldi bankkártyaelfogadó bankok és a kártyaelfogadási lánc egyéb szereplői számára. A projekt célja egy olyan online szerződéskötési felület, vállalkozás értékelési rendszer (scoring) és ügyfélazonosítási felület kialakítása, mely lehetővé teszi, hogy magyarországi kis- és középvállalkozások szerződést tudjanak kötni elektronikus fizetési eszközök elfogadására, anélkül, hogy személyesen fel kellene keresniük egy bankot és oda eredeti dokumentumokat kellene bevinniük. A rendszer összeköti a KKV-kat azokkal a pénzforgalmi intézményekkel és bankokkal, akik a pénzforgalmi szolgáltatást nyújtják és automatizálja a teljes B2B szerződéskötési folyamatot.

Hisszük, hogy az évek alatt összegyűjtött tapasztalatainkat köszönhetően az Instant Boarding egy valóban piacképes és innovatív szolgáltatás lesz, ami valódi előnyt nyújt a pénzügyi iparág szereplői számára.

A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból kerül támogatásra 17,37 millió forint értékben.

További információ kérhető:
+36703402585 
info@smallthings.hu

A projekt azonosítószáma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00265 Támogatás aránya: 59,18%

NKFI infoblokk